6 Octombrie 2023 -ANUNT - Interviu colocviu de admitere la doctorat in cadrul SCOSAAR

Generale / 19.09.2023




 

 

 

Institutul de Biologie și Patologie Celulară ”Nicolae Simionescu” (IBPC-NS) cu sediul în str. B.P. Haşdeu nr. 8, București organizează colocviu de admitere la doctorat în data de 6 octombrie 2023, ora 14:00.


Înscrierea pentru doctorat în cadrul IBPC-NS se va desfășura în perioada 18-29 septembrie 2023. Informații despre organizarea admiterii la doctorat (număr locuri, conducători doctorat, tematica, etc.) se găsesc la adresa   

http://www.icbp.ro/static/en/en-education_training/admitere_doctorat_ibpc_ns_20232024.html 


Invităm absolvenții de master în domeniile biologie, chimie/biochimie, fizică/biofizică, medicină umană/veterinară, biotehnologii la un interviu preliminar participării la colocviul de admitere la doctorat în cadrul Școalii Doctorale Științele Vieții, Academia.


Candidatul declarat admis la colocviu va fi înmatriculat în cadrul Școlii de Studii Avansate a Academiei Române (SCOSAAR), Școala Doctorală Științele Vieții ( https://acad.ro/scosaar/scosaar.html ).


Pentru cei interesați se pot obține relații suplimentare la numărul de telefon:  +40213194518 ,  sau la adresa de e-mail: secretariat@icbp.ro.

Dosarele pentru concurs se vor depune la secretariatul IBPC-NS, persoana de contact secretar Florenta Ganguta.